Marja Lähteenmäki, Hannele Valkeeniemi, Tommi Saksala, Mika Eerola, Hanna-Leena Laszka. - Kuva: Jouni Valkeeniemi
Marja Lähteenmäki, Hannele Valkeeniemi, Tommi Saksala, Mika Eerola, Hanna-Leena Laszka. - Kuva: Jouni Valkeeniemi

Viisikko Vilpeilässä

Vilpeilän kyläkoulu osuuskunnan perusti keväällä 2021 viisikko Tommi Saksala (puheenjohtaja), Hannele Valkeeniemi, Mika Eerola, Marja Lähteenmäki ja Hanna-Leena Laszka. Perustamispaperit allekirjoitettiin 7.3.2021, kaupparekisteriin osuuskunta merkittiin 15.3.2021. Keväällä 2024 hallitus vahvistui kahdella jäsenelle, kun joukkoon liittyi Pirjo Mäkijärvi ja Sari Paavilainen. Tule mukaan toimintaan!

Vilpeilän kyläkoulu osuuskunta pitää vapaaehtoisvoimin yllä koulukiinteistöä, järjestää tapahtumia ja toimintaa, vuokraa tiloja ja toimii kyläkunnan asioiden edunvalvojana. Osuuskunta on tiiviissä yhteistoiminnassa Sahalahden kotiseutuyhdistyksen, Sahalahti-Seuran, sekä muiden alueen yhdistysten ja toimijoiden kanssa.

Talkootöitä löytyy moneen makuun tapahtumien ideoinnista ja toteutuksesta somemarkkinointiin ja viestintään. Tarjolla on myös pihahommia, siivousta, kiinteistöjen kunnostusta, juoksevia asioita, kahvinkeittoa ja vohvelinpaistoa. Pienikin apu otetaan ilolla vastaan. Tule rohkeasti juttelemaan! 

Omasta kokemuksestamme voimme kertoa, että yhdessä tekeminen ja vapaaehtoistoiminta tekevät hyvää myös itselle. Kivalla porukalla on mukava puuhata ja samalla saa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Yhteisöllisyyden kasvattaminen omalla kylällä on meille kaikille sydämen asia!