LIITY OSAKKAAKSI  JA TUE TOIMINTAA

Osakkaaksi liittyminen 

Vilpeilän kyläkoulu -osuuskunta on voittoa tavoittelematon osuuskunta. Varoja tarvitaan rakennuksen ylläpitoon, alkaen lämmityksestä aina remontteihin ja vakuutuksiin. Talkoot eivät yksin vielä riitä. Toivomme kaikkien yhteisön hyvinvoinnista ja kylän elävyydestä kiinnostuneiden tulevan osakkaiksi. 

Osuuskunnan osuusmaksu 50 euroa. Henkilöjäsenet voivat liittyä osuuskuntaan ostamalla vähintään yhden osuuden. Yhteisöjäseneksi pääsee vähintään kahdella osuudella (100 euroa). 

Osuus on pääomaa, joka osakkaan on mahdollista saada takaisin, jos hän eroaa osuuskunnasta. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Voit myös maksaa jäsenosuutesi suoraan osuuskunnan tilille FI23 5104 0020 2069 95 , saaja: Vilpeilän kyläkoulu osk. Viitetiedoksi  "osakkuus". Lähetä siinä tapauksessa yhteystietosi (sähköpostiosoite) jäsenrekisteriä varten tieto alla olevan lomakkeen kautta, 


 

Vapaaehtoinen tuki

Osuusmaksun lisäksi toivomme talkoomieltä vapaaehtoisen tuen muodossa. Vapaaehtoinen tuki on sponsorointia, joka ei ole osuuspääomaa. Laskujen maksuun tarvitaan rahaa, mutta sponsoritukena voi lahjoittaa myös rakennusmateriaaleja, lämmityspuita ja muita tarvikkeita. 

Kaikki yli 500 euron tukimaksun maksaneet saavat nimensä koululle sponsoritauluun. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

Voit myös maksaa tukesi suoraan osuuskunnan tilille FI23 5104 0020 2069 95 , saaja: Vilpeilän kyläkoulu osk. Viitetiedoksi "vapaaehtoinen tuki". 


Vilpeilän kyläkoulu -osuuskunnan säännöt